Αρχική Σελίδα

Chaoan Chengtai Printing Co., Ltd.

καλής ποιότητας Στάση επάνω στη σακούλα φερμουάρ για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Στάση επάνω στη σακούλα φερμουάρ για τις πωλήσεις
Η πίστωση, η επαγγελματικά υπηρεσία και το αμοιβαίο όφελος είναι αυτό που θέλουμε. Το Chengtai είναι το τρομερό, εκτιμώ την από μακρού υφιστάμενη συνεργασία με σας.

—— Ο κ. Zeffri

Η τεχνική εκτύπωσης είναι άριστη και το προσωπικό είναι επαγγελματικό, με εντυπωσίασε πραγματικά.

—— Ο κ. Batubara

Είμαι Online Chat Now

Chaoan Chengtai Printing Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Chaoan Chengtai Printing Co., Ltd. Chaoan Chengtai Printing Co., Ltd. Chaoan Chengtai Printing Co., Ltd. Chaoan Chengtai Printing Co., Ltd. Chaoan Chengtai Printing Co., Ltd. Chaoan Chengtai Printing Co., Ltd.
Ολόκληρη άποψη επιχείρησης Άποψη 1 επιχείρησης Άποψη 2 επιχείρησης Άποψη 3 επιχείρησης Αίθουσα Συσκέψεων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Chengtai
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 7 Millions-8 Millions
Ιδρύθηκε Έτος : 1990
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. εκτύπωσης Chengtai Chaoan, ΕΠΕ, επίσης γνωστό ως Chengtai Meiyin, είναι μια από τη σεβαστή και εμπιστευμένη πλαστική συσκευάζοντας επιχείρηση στην εκτύπωση και τη συσκευασία του τομέα. Ιδρύεται το 1990 και μετά από 25 έτη που αυξάνονται έχει τώρα τα επίπεδα επάνω. «Για να είναι μεγάλο», είναι η έννοια «Chengtai» στην κινεζική έκφραση. Θα θέλαμε κάθε πελάτες είμαστε ευτυχείς να συνεργαστούμε με μας. 

 

Με την παράταση της τάσης συσκευασίας και αναβάθμιση των εξοπλισμών με την περίπλοκη τεχνολογία, έχει τώρα 9 μηχανές εκτύπωσης υψηλής ταχύτητας χρωμάτων και τις μηχανές ελασματοποίησης υψηλής ταχύτητας. Από τη συνεχή βελτίωση τεχνολογίας, επιβεβαιώνεται για να παρέχει υψηλό - διαδικασία ποιοτικών εκτύπωσης και τοποθέτησης σε στρώματα σε κάθε προϊόντα των πελατών. Για να φέρουν στους πελάτες τη μέγιστη ικανοποίηση και να κάνουν το χαμόγελο είναι η συνέχισή του. Η ποιότητα το αποφασίζει πώς κοντά στο στόχο.

 

Η επιχείρηση κάνει πολλές μορφές πλαστικής συσκευασίας, αποθέματος ρόλων ταινιών, δευτερεύουσας τσάντας τρεις, τσάντας τετραγώνων, πλάτης - σφραγισμένη τσάντα, δευτερεύουσας gussets τσάντας, τσάντας φερμουάρ, στάσης επάνω στη σακούλα, τη σακούλα σωλήνων, τη διαμορφωμένη σακούλα, την κατώτατη τσάντα κ.λπ. φραγμών.

 

Με τον υπολογισμό της απαίτησης και της τάσης συσκευασίας, η επιχείρηση εστιάζει τώρα στη στάση επάνω στη σακούλα με το φερμουάρ, τη σακούλα σωλήνων και την κατώτατη σακούλα φραγμών, καταβάλλοντας προσπάθεια στη διάδοση και την αίτησή τους.

 

Μεγάλος να είναι, για να είναι μεγάλος. Το Chaoan Chengtai κοιτάζει προς τα εμπρός για να είναι ο καλύτερος συνέταιρος σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Chaoan Chengtai Printing Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Michael Xie

Τηλ.:: 86-768-6667572

Φαξ: 86-768-6623886

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)