Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Παράγοντας, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: JUNNAN
Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ετήσιες πωλήσεις: 1500000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος: 1998
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Πελάτες που εξυπηρετούνται: worldwide
Εισαγωγή

Το Jiangyin Junnan που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ είναι επαγγελματική εμπορική επιχείρηση με την ακεραιότητα. Καθιερώνουμε ένα εργοστάσιο γονέων το 1998. Μετά από 20 έτη σταθερής ανάπτυξης, το εργοστάσιο έχει τον πλήρη εξοπλισμό παραγωγής και την ώριμη τεχνολογία παραγωγής. Η επιχείρηση έχει διαμορφώσει ένα σχέδιο, μια παραγωγή και τις πωλήσεις ενσωμάτωσης επιχειρησιακών σχεδίων. Αυτή τη στιγμή, έχει σχεδόν 200 κατασκευαστές έχει καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες και σταθερές συνεταιριστικές σχέσεις.

 

Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησής μας παρατίθενται σε 3 περιοχές:

1. ΚΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ για τα διάφορα τρόφιμα. τα τρόφιμα, κρέας, ψάρια, chicken.etc οποιοδήποτε είδος συσκευασίας των τσαντών, αυτόματοι συσκευάζοντας ρόλοι ταινιών.

2. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΚΕΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ για τον ιματισμό και την κλινοστρωμνή. όπως τα μαξιλάρια συσκευασίας, στρώμα, quilits, βελούδο dalls, ενδύματα.

3. ΔΙΟΓΚΩΣΙΜΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ για το μεγαλύτερο μέρος του προϊόντος ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο κεντρικός αγωγός είναι προστατευτική συσκευασία στο πεδίο, το κενό γεμίζει insde το πεδίο, όπως τα μαξιλάρια προσκεφάλων αέρα, το περικάλυμμα φυσαλίδων, η τσάντα προσκεφάλων αέρα, η ταινία στηλών αέρα, οι τσάντες στηλών αέρα, honeycome η συσκευασία εγγράφου, μαξιλαριών εγγράφου, κ.λπ.

Κίνα Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κάτω από το υπόβαθρο Διαδικτύου συν μια ζώνη, έναν δρόμο, και Διαδίκτυο συν τη βιομηχανία. Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ JUNNAN είναι στόχος να στραφεί η λύση και η υπηρεσία για τους πελάτες. Στεκόμαστε στους ώμους του εργοστασίου μητέρων μας, μέσω της τεράστιας σταθερής σχέσης τους, ταυτόχρονα μόνοι χτίζουμε περισσότερο σύστημα αλυσιδών εφοδιασμού πρόσβασης και διαχείρισης, για να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις και τις υπηρεσίες προϊόντων συσκευασίας στους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο και να δημιουργήσουμε έναν πιό πράσινο και εκπολιτισμένο συσκευάζοντας κόσμο για τις μελλοντικές γενιές.

Ιστορία

Το 1998,

καθιερωμένος, και οργάνωση ένα φυσώντας εργαστήριο ταινιών, που συμμετέχεται κυρίως στην ταινία και τις πλαστικές τσάντες υψηλής και χαμηλής πυκνότητας.

Το 2005,

πρόσθεσε τη μηχανή και την τσάντα εκτύπωσης κατασκευάζοντας τη μηχανή, και πραγματοποίησε το βιομηχανικό μετασχηματισμό ολόκληρης μιας διαδικασίας παραγωγής.

Το 2007,

επεκταθε'ν χωρίς σκόνη εργαστήριο 1000 τετραγωνικών μέτρων, αποκτηθείσα άδεια παραγωγής QS και περασμένο EIS.

Το 2010,

πρόσθεσε περισσότερες γραμμές παραγωγής και εστιάζει στο προϊόν τσαντών συσκευασίας τροφίμων. πραγματοποιημένος μετασχηματισμός προϊόντων και πραγματοποιημένη ετήσια ικανότητα παραγωγής 7000 τόνων.

Το 2013,

Το πρόγραμμα ταινιών προσκεφάλων αέρα ήταν οργάνωση και έβαλε σε λειτουργία. Αυτή τη στιγμή, η συνεργασία έχει επιτευχθεί με σημαντικές εσωτερικές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το 2019,

Το coextrusion εμποδίων 9layer υψηλό πρόγραμμα ταινιών ήταν οργάνωση. Ξεκινήστε τη νέα επιχείρηση στα τρόφιμα υψηλής τεχνολογίας vacumm και φρέσκος προστατεύστε τη συσκευασία.

 

 

το https://cloud.video.alibaba.com/play/u/2153292369/p/1/e/6/t/1/d/hd/50166370218.mp4

Υπηρεσία

Το όραμά μας:

Προχωρήστε σταθερά με τον προσδιορισμό λατρεύει τις υψηλές φιλοδοξίες.

Η φιλοσοφία μας:

Επιβεβαιώστε τη δύναμη, αναζωογονήστε περαιτέρω.

Η αρχή μας:

Προσπαθώντας για την τελειότητα, συνεχής καινοτομία, ποιότητα πρώτα, ειλικρινής υπηρεσία.

Ο στόχος μας:

Παροχή των πρώτης τάξεως προϊόντων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών μέσω του νέου επιχειρησιακού προτύπου, της αποδοτικής εξυπηρέτησης πελατών και της καλής επιχειρησιακής φήμης.

 

Κίνα Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα τεχνικών όλοι σε αυτήν την περιοχή περισσότερο από που 20 έτη, καλωσορίζουν τους πελάτες από επισκέπτονται σε όλο τον κόσμο τον ιστοχώρο μας, και μας ενημερώνουν εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας δώσουμε τις καλές υπηρεσίες!

 

Κίνα Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1